Așteptările sunt mari, iar entuziasmul în rândul utilizatorilor de iOS este palpabil, în special datorită noutăților pe care le aduce această versiune.
Se apropie luna septembrie și, odată cu ea, lansarea mult așteptatului iPhone 16. Sursele din industrie și diverse rapoarte au început să ofere detalii picante despre acest nou dispozitiv. Se pare că Apple va introduce o nouă culoare pentru iPhone-ul din 2024, marcând astfel o schimbare în paleta de design a companiei.
Conform informațiilor curente, designul iPhone 16 Pro va fi similar cu cel al predecesorului său, iPhone 15 Pro. Totuși, sunt așteptate unele diferențe notabile.
MacRumors sugerează că noile ecrane vor fi mai mari și vor include un buton nou. Mai mult, camera 5x tetraprismă, care a fost anterior utilizată exclusiv pentru iPhone 15 Pro Max, va fi acum disponibilă pe ambele modele Pro ale seriei iPhone 16.
Schimbări în design și funcționalități
Se zvonește că iPhone 16 Pro va avea un ecran de 6,3 inch, în timp ce varianta Pro Max va beneficia de un ecran și mai generos, de 6,9 inch. Această creștere în dimensiunea ecranului pare să fie motivată de dorința de a oferi o experiență îmbunătățită a camerei pentru utilizatori.
În ceea ce privește butoanele, Apple pare să fi explorat diverse configurații în timpul dezvoltării, dar a ales în cele din urmă un design clasic, cu adăugarea unui nou buton pe partea dreaptă a dispozitivului, numit „butonul Capture”.
În privința materialelor, Apple va continua să utilizeze Titan de Grad 5 pentru construirea modelelor iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max, așa cum a făcut și la iPhone 15 Pro.
În ceea ce privește performanța, există așteptări mari de la noile cipuri din seria A18, cu zvonuri despre un cip A18 standard pentru modelul iPhone 16 și o variantă A18 Pro pentru modelele Pro.
Urmărește-ne și pe Google News
Rețele de socializare: Instagram, Facebook și Twitter
MENȚIUNE:
Informaţiile publicate de Vesteazilei.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ.
Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.