in

Alegerea neconvențională a Gabrielei Cristea pentru bradul de Crăciun stârnește valuri în online!

În lumea strălucitoare a showbiz-ului românesc, deciziile vedetelor devin adesea subiect de dezbatere în spațiul public.


Recent, , cunoscută prezentatoare TV și influenceriță de succes, a stârnit controverse cu alegerea sa neconvențională pentru bradul de Crăciun.

Gabriela Cristea, un nume emblematic în televiziunea românească, este recunoscută nu doar pentru rolul său de moderatoare, ci și pentru influența sa în mediul online. Activitatea sa pe internet, inclusiv campanii publicitare diverse, îi aduce venituri substanțiale, în adiție la cariera sa pe micul ecran. Cu toate acestea, notorietatea vine și cu partea sa de critici, pe care Gabriela încearcă să le ignore. Recent, vedeta a fost aspru criticată pentru modul în care a ales să împodobească bradul de Crăciun.

Alegerea Gabrielei de a-și decora casa de a devenit rapid un subiect fierbinte pe rețelele sociale. Ea a optat pentru un brad de Crăciun pregătit de un designer, renunțând astfel la tradiționala activitate de împodobire a bradului alături de familie. Această decizie a atras numeroase comentarii negative pe Instagram, mulți urmăritori exprimându-și dezamăgirea că vedeta nu a respectat obiceiurile tradiționale de Crăciun.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gabriela Cristea (@bygabrielacristea)

Într-o postare pe Instagram, Gabriela Cristea a explicat că a lăsat un designer să se ocupe de decorul festiv, menționând că a avut totuși o implicare simbolică prin adăugarea unor globuri. Cu toate acestea, reacțiile au fost mixte, variind de la dezaprobare la critică deschisă. Mulți dintre comentatori au subliniat lipsa farmecului tradițional și spiritului familial al Crăciunului în alegerea făcută de Cristea.

Pe lângă critici, au existat și opinii care au apreciat modernitatea și stilul unic al bradului, remarcând că fiecare familie are dreptul de a-și crea propriile tradiții. Totuși, majoritatea comentariilor au rămas critice, punând accent pe importanța valorilor tradiționale și pe momentele petrecute în familie în timpul sărbătorilor.

Urmărește-ne și pe Google News

Rețele de socializare: Instagram, Facebook și Twitter