in

Alertă alimentară la Mega Image! Avocado toxic retras de pe rafturi – Consumatorii în pericol!

Mega Image a anunțat retragerea de la vânzare și rechemarea de la clienți a produsului MEGA AVOCADO 700G CAL1 IMP cu numărul de lot 2605.


Decizia a fost luată în urma constatării unui nivel ridicat de cadmiu în acest lot. Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor () a emis un comunicat prin care informează publicul despre acest incident, subliniind importanța sănătății consumatorilor.

Rechemarea produsului a fost inițiată la solicitarea furnizorului, după ce s-a observat depășirea nivelului admis de cadmiu. În conformitate cu reglementările de siguranță alimentară, toate produsele afectate vor fi distruse.

solicită clienților să nu consume produsul din lotul menționat, recomandând fie distrugerea acestuia, fie returnarea la punctele de vânzare de unde a fost achiziționat.

Acțiunile Clienților și Responsabilitatea Mega Image

Mega Image a subliniat importanța protejării sănătății clienților săi, cerându-le să returneze produsul afectat până la data de 24 iulie 2024. Clienții sunt rugați să aducă produsul înapoi la magazinele de unde l-au cumpărat pentru a primi compensații adecvate. Mega Image și-a cerut scuze pentru neplăcerile create, asigurând publicul că monitorizează constant calitatea și siguranța produselor sale.

Probleme de Calitate la Mega Image

Descoperiri Neplăcute în Magazine

Într-un alt incident, într-un magazin Mega Image din Colentina, au fost descoperite icre cu mucegai la jumătate de preț în frigiderul special amenajat pentru produse aproape de data de expirare. De asemenea, în zona cu produse de panificație la preț întreg, o pungă plină de chifle, care aștepta să fie cumpărată, a fost găsită cu mucegai.

Aceste incidente subliniază importanța unei monitorizări stricte și a unor controale de calitate riguroase în toate etapele lanțului de aprovizionare.

Problemele descoperite în magazinul din Colentina evidențiază necesitatea unor verificări mai frecvente și mai detaliate pentru a preveni situațiile în care produse neconforme ajung pe rafturi.

Responsabilitatea față de Consumatori

Mega Image a reafirmat angajamentul său față de siguranța alimentară, explicând că astfel de incidente sunt rare și că echipele lor lucrează permanent pentru a asigura calitatea produselor.

Cu toate acestea, aceste evenimente subliniază importanța unei atenții continue și a unei reacții rapide la orice problemă de calitate.

Mega Image a încurajat clienții să raporteze orice nereguli observate, pentru a permite o intervenție promptă și pentru a asigura că produsele care ajung la consumatori sunt sigure și de calitate.

Compania a declarat că ia foarte în serios feedback-ul clienților și că va continua să îmbunătățească procesele de control al calității.

Urmărește-ne și pe Google News

Rețele de socializare: Instagram, Facebook și Twitter