in

Andrei Cordea salveaza Al-Tai de la infrangere cu un gol in prelungiri

Andrei Cordea a devenit eroul echipei Al-Tai, antrenată de Laurențiu Reghecampf, reușind să marcheze golul egalizator în ultimele clipe ale meciului disputat împotriva echipei Al Wehda, în cadrul etapei a 20-a din campionatul Arabiei Saudite.


Partida a fost una plină de tensiune și emoție, cu Al Wehda deschizând scorul în minutul 72 prin Jawad El Yamiq și având nu mai puțin de două goluri anulate pentru ofsaid.

Însă, într-un final de meci respirație, Andrei Cordea a reușit să își aducă echipa la egalitate, marcând golul de 1-1 în minutul 90+8, demonstrând încă o dată importanța sa crucială pentru echipa lui Reghecampf.

Cordea, care a fost prezent pe teren pe tot parcursul meciului, a arătat o formă impresionantă în acest sezon, acesta fiind al doilea său gol marcat, la care se adaugă și trei pase decisive în cele 16 partide jucate.

Performanța sa individuală, însă, nu a fost suficientă pentru a scoate echipa din zona retrogradării, Al-Tai ocupând în continuare locul 16 în clasament, un loc periculos, cu 18 puncte acumulate.

Situația în clasament rămâne tensionată

În ciuda punctului obținut, Al-Tai se confruntă în continuare cu spectrul retrogradării, fiind la doar trei puncte distanță de ultima clasată, Al Hazem, și la un singur punct în spatele celorlalte echipe aflate în lupta pentru evitarea coborârii în divizia secundă.

Clasamentul actual arată o luptă strânsă pentru supraviețuire, cu Al-Tai având nevoie de fiecare punct pentru a se asigura că rămâne în prima ligă a campionatului Arabiei Saudite.

Rezultatul meciului împotriva Al Wehda și golul de senzație marcat de Andrei Cordea aduc un suflu de speranță echipei Al-Tai, care trebuie să continue să lupte în meciurile următoare pentru a-și îmbunătăți poziția în clasament și a evita retrogradarea.

În acest moment critic al sezonului, fiecare meci devine o finală pentru echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf, iar determinarea și spiritul de luptă vor fi esențiale pentru a depăși acest moment dificil.

Urmărește-ne și pe Google News

Rețele de socializare: Instagram, Facebook și Twitter