LIDL întâmpină noul an cu oferte irresistibile! Produse sportive și tehnologice la prețuri accesibile
in

Descoperă Super-Weekendul la LIDL: cele mai bune oferte pe care nu vrei să le ratezi!

Weekendul acesta, Lidl își surprinde clienții cu o serie de oferte de nerefuzat, aducând reduceri semnificative la o gamă variată de produse.


Dacă te-ai gândit să-ți reîmprospătezi proviziile sau să-ți îmbogățești meniul zilnic, acum este momentul să acționezi.

deschide porțile unui super-weekend, începând cu sâmbătă, 2 martie, oferind reduceri substanțiale în toate magazinele sale din România.

Reducerile de la Lidl vin ca o gură de aer proaspăt pentru toți cei care caută să economisească, fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea. Printre vedetele acestui weekend se numără pieptul de porc feliat fără os, care va fi disponibil la un preț de doar 11,99 lei pentru o caserolă de 500 de grame, marcând o reducere de 25% față de prețul standard de 15,99 lei.

Este o ocazie excelentă pentru iubitorii de carne să se pregătească pentru un grătar de primăvară sau să experimenteze noi rețete culinare.

Nu doar iubitorii de carne vor avea de câștigat în acest weekend. Lidl a pregătit reduceri și pentru alte categorii de produse. Cârnații sticks Pikok, o delicatesă apreciată de mulți români, vor fi disponibili la raft cu 40% mai ieftin, permițând clienților să-i achiziționeze la un preț avantajos de doar 5,39 lei pentru un pachet de 120 de grame.

Alte surprize plăcute pentru clienți

Pe lângă carnea suculentă și snack-urile savuroase, Lidl aduce în prim-plan și produse pentru cei care preferă opțiuni mai sănătoase sau care au nevoie de produse de curățenie eficiente. Mixul de nuci caju și merișoare de la Alesto este oferit la un preț redus cu 42%, costând acum doar 7,99 lei. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru a te bucura de gustări sănătoase la un preț accesibil.

De asemenea, weekendul acesta oferă șansa de a achiziționa detergentul lichid de la Persil la un preț special de doar 69,99 lei, în limita stocului disponibil. Această ofertă este ideală pentru cei care doresc să-și asigure o curățenie impecabilă în casă, fără a cheltui o avere.

Urmărește-ne și pe Google News

Rețele de socializare: Instagram, Facebook și Twitter