in ,

Ferrari și HP unesc forțele într-un parteneriat istoric pentru inovare și sustenabilitate în Formula 1

Ferrari și HP Inc. au făcut public un parteneriat istoric care are drept scop accelerarea tehnologiei și promovarea inovării sustenabile în lumea motorsportului, în special în cadrul echipei de Formula 1 Scuderia Ferrari.

Ferrari și HP unesc forțele într-un parteneriat istoric pentru inovare și sustenabilitate în Formula 1

Acest parteneriat, ce se întinde pe mai mulți ani, marchează debutul logo-ului pe mașinile de Formula 1 ale echipei, începând cu Marele Premiu de la Miami din 3-5 mai. Echipa va concura sub numele de Scuderia HP, un simbol al colaborării dintre cele două companii.

Echipa Scuderia Ferrari Esports și mașina Scuderia Ferrari pilotată de Maya Weug în seria F1 Academy, formată exclusiv din femei și lansată în 2023, vor folosi, de asemenea, noua siglă în competițiile lor. Aceasta subliniază angajamentul comun al celor două entități pentru diversitate și incluziune, un aspect esențial în industria motorsportului.

Integrarea Tehnologiei de Înaltă Performanță

Parteneriatul dintre Ferrari și HP nu se limitează doar la afișarea unui logo pe mașini. Integrarea produselor și serviciilor HP de înaltă performanță, cum ar fi PC-urile, dispozitivele adaptive, tehnologia pentru conferințe și capacitățile de imprimare, va avea un impact semnificativ asupra performanței echipei Scuderia Ferrari și a celorlalte echipe de curse. Această colaborare va permite optimizarea procesului decizional strategic și creșterea preciziei antrenamentelor, contribuind la un avans tehnologic în motorsport.

„Ideea de a progresa continuu a fost transmisă de la fondatorul nostru. De aici și dorința noastră de a inova pe șosea și pe pistă, dar și angajamentul pentru un viitor sustenabil – de la neutralitatea climatică, până la educarea tinerei generații”, a declarat Benedetto Vigna, CEO Ferrari. Acest parteneriat reflectă viziunea comună a celor două companii pentru un viitor mai verde și tehnologic avansat.

Două Branduri cu Istorie și Valori Comune

Atunci când vine vorba de istorie și tradiție în motorsport și tehnologie, Ferrari și HP sunt două dintre cele mai recunoscute branduri la nivel global. Enrique Lores, CEO HP Inc., a subliniat potrivirea naturală dintre cele două companii: „Cum tehnologia, performanța și măiestria excepțională alimentează viitorul, parteneriatul dintre HP și Ferrari este o potrivire naturală. Ambele mărci au în spate istorii bogate care au rezistat testului timpului.”

Această colaborare unică nu doar consolidează relația dintre cele două branduri, dar oferă și o oportunitate de a ajunge la noi audiențe și de a stimula creșterea business-ului în mod sustenabil. Impactul acestei alianțe se va resimți nu doar în lumea motorsportului, ci și în comunitățile în care Ferrari și HP își desfășoară activitatea.

Angajamentul pentru Inovare Sustenabilă

Unul dintre punctele centrale ale acestui parteneriat este angajamentul comun pentru inovare sustenabilă. Într-o epocă în care schimbările climatice și sustenabilitatea sunt pe agenda globală, Ferrari și HP își unesc forțele pentru a accelera inovarea sustenabilă în lumea motorsportului și dincolo de ea.

„Împreună vom valorifica potențialul acestui domeniu al curselor pentru a accelera inovarea sustenabilă”, a adăugat Enrique Lores. Acest angajament se traduce într-o responsabilitate comună față de mediul înconjurător și față de generațiile viitoare, reflectând viziunea a două companii de a contribui activ la construirea unui viitor mai bun pentru toți.

Urmărește-ne și pe Google News

Rețele de socializare: Instagram, Facebook și Twitter