in

Guvernul României sprijină afacerile cu sume substanțiale! Ce sumă de bani se va aloca?

Guvernul României, sub conducerea Premierului Marcel Ciolacu, a decis alocarea unei sume impresionante de peste 86 de milioane de lei în sprijinul întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri).


Decizia vizează peste 9.200 de firme românești, cu scopul declarat de a le ajuta să își extindă activitatea și să păstreze locurile de muncă existente.

Premierul și-a exprimat angajamentul ferm față de sprijinirea capitalului românesc și a mediului de afaceri, subliniind că acești bani reprezintă mai mult decât o simplă injecție financiară; ei sunt un semn al încrederii Guvernului în forța și reziliența întreprinzătorilor români.

„Vreau să continuăm să dăm un semnal puternic de sprijin și către mediul de afaceri, în special pentru susținerea capitalului românesc. De aceea, vom aproba astăzi un ajutor de peste 86 de milioane de lei pentru . Acești bani vor ajuta peste 9.200 de firme românești să își dezvolte afacerile și să mențină locurile de muncă”, a declarat Marcel Ciolacu în cadrul unei ședințe guvernamentale.

Sprijin guvernamental esențial pentru antreprenoriatul românesc

Măsura reflectă o înțelegere profundă a nevoilor reale ale mediului de afaceri și recunoaște importanța vitală a IMM-urilor în structura economică a țării.

Prin susținerea acestui segment, Guvernul nu doar că ajută la menținerea și crearea de noi locuri de muncă, dar stimulează și inovația și competitivitatea pe piață.

Investiția de peste 86 de milioane de lei în întreprinderile mici și mijlocii marchează un pas important în direcția consolidării economiei naționale și a unei creșteri sustenabile pe termen lung.

Urmărește-ne și pe Google News

Rețele de socializare: Instagram, Facebook și Twitter