in

Început de an nou cu peripeții pentru Vlăduța Lupău! Artista a ajuns la spital

Anul 2024 a început cu o întorsătură neașteptată pentru cunoscuta artistă română Vlăduța Lupău.

Început de an nou cu peripeții pentru Vlăduța Lupău! Artista a ajuns la spital

Planurile sale pentru o vacanță de vis au fost brusc întrerupte de o problemă de sănătate care a necesitat o vizită de urgență la spital.

În prima zi a anului, când majoritatea persoanelor se relaxează sau sărbătoresc, a fost nevoită să-și schimbe radical planurile. Artista se pregătea pentru o călătorie, însă a fost surprinsă de o febră mare, un semn clar că ceva nu era în regulă cu sănătatea ei. Diagnosticul primit a fost unul neașteptat: otită.

Vlăduța Lupău, cunoscută pentru optimismul și energia sa, nu s-a lăsat doborâtă de acest incident. Pe pagina sa de socializare, a împărtășit cu fanii:

„Am început rău anul… cu otită, care ne ține acasă și nu mai putem zbura cu avionul în vacanța pe care o aveam planificată de mâine. Dar asta nu mai contează în situațiile de genul. Am ajuns la prima oră acasă, am mers la urgențe cu febră mare și am aflat de venirea otitei în viața noastră. Ne conformăm tratamentului și sperăm să trecem rapid! Sănătate multă și an nou bun!”

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate și iubite artiste din România. Cu un repertoriu vast și o prezență scenică inconfundabilă, ea a reușit să cucerească inimile fanilor de toate vârstele. În noaptea de Revelion, artista fusese solicitată să cânte, planuri care, din păcate, au trebuit amânate din cauza stării sale de sănătate.

Artista a avut parte și de alte momente memorabile, cum ar fi debutul pe scenă al fiului său, Iair. Acesta a apărut într-un costum popular, coordonat cu ținuta mamei sale, impresionând publicul cu apariția sa.

Nu este prima dată când Vlăduța Lupău se confruntă cu situații neașteptate. La finalul anului precedent, ea a povestit despre o altă peripeție întâmpinată în timpul unei vacanțe în Austria.

„Am venit cu mașina… ne-am pornit la 00:20 din Cluj și am ajuns la 07:30 (ora Austriei). Planul a fost să doarmă Iair pe drum, însă s-a trezit fix când să plecăm și apoi a fost distractiv… eram pe punctul de a nu mai pleca… dar iată-ne!!! Ne bucurăm de minivacanța care, de fapt, este pentru el. Azi am recuperat pe rând și somnul nostru și mâine ne vom distra mai mult. Așa e cu copiii mici… solicitant și frumos”, a relatat artista pe Instagram.

Urmărește-ne și pe Google News

Rețele de socializare: Instagram, Facebook și Twitter