in

Noua tehnologie de la BRD facilitează câștiguri importante, printre care și vouchere eMag

BRD România lansează oficial EasyPOS, un sistem avansat de plată care promite să revoluționeze modul în care tranzacțiile comerciale sunt efectuate în țară.


Acompaniind lansarea acestui sistem, banca anunță și o ofertă generoasă de vouchere , oferite gratuit clienților care adoptă rapid noua tehnologie.

Transformarea digitală prin EasyPOS

România își propune să aducă o schimbare semnificativă în peisajul afacerilor locale prin EasyPOS, o soluție de plată ce transformă orice smartphone Android într-un terminal de plată mobil.

Această tehnologie vine ca un răspuns la cererea tot mai mare pentru opțiuni de plată flexibile și eficiente, eliminând necesitatea echipamentelor suplimentare și oferind o alternativă ecologică și economică la sistemele tradiționale de plată.

„Într-o piață în continuă evoluție, EasyPOS se prezintă ca soluția ideală pentru comercianții ambulanți, antreprenorii și companiile de toate dimensiunile care doresc să ofere clienților o experiență de plată modernă și rapidă”, se arată în comunicatul BRD.

Simplificarea procesului de instalare și utilizare, prin descărcarea unei simple aplicații, facilitează adoptarea largă a acestui sistem inovator.

Un pas spre sustenabilitate și modernizare

În linie cu angajamentele sale pentru sustenabilitate, BRD subliniază beneficiile ecologice ale EasyPOS, care contribuie la reducerea consumului de hârtie și energie, precum și la gestionarea eficientă a datelor.

Aceste caracteristici subliniază dorința băncii de a alinia practicile de afaceri cu principiile de protecție a mediului, oferind în același timp soluții care să sprijine creșterea și modernizarea afacerilor din România.

În cadrul promoției de lansare, BRD oferă un comision de gestiune de zero lei pentru primele șase luni, încurajând astfel adoptarea rapidă a EasyPOS.

Mai mult, banca organizează o campanie specială prin care proprietarii de afaceri care efectuează cel puțin trei tranzacții prin EasyPOS până la 30 iunie 2024 pot câștiga unul dintre cele 100 de carduri cadou eMAG.

„Această inițiativă marchează un pas important în misiunea noastră de a susține digitalizarea afacerilor din România”, afirmă reprezentanții BRD.

Urmărește-ne și pe Google News

Rețele de socializare: Instagram, Facebook și Twitter