in ,

Noul Ford Capri. Crossover-Coupé Electric cu performanțe impresionante și design atrăgător disponibil acum în România

Ford a lansat oficial detalii despre noul model Capri, o renaștere electrică a legendarului automobil, de data aceasta sub forma unui crossover-coupé.


Disponibil deja pentru comenzi în România, Capri promite să îmbine tradiția cu inovația, oferind performanțe impresionante și un design atrăgător.

În cadrul testului internațional al modelului Explorer din Slovenia, a prezentat jurnaliștilor noul Capri. Printre aceștia s-au numărat și cei de la Economica.net, care au fost martori la dezvăluirea unui design ce combină elementele clasice cu accente moderne. Capri atrage atenția prin culori vibrante precum Vivid Yellow și Blue My Mind, evidențiind liniile elegante și dinamice ale caroseriei.

Capri este echipat cu un motor puternic de 286 CP amplasat pe puntea spate, permițând o autonomie de peste 620 km cu o singură încărcare în versiunea cu autonomie extinsă. Bateria de 77 kWh se poate încărca rapid, de la 10% la 80%, în doar 28 de minute. În plus, versiunea AWD cu două motoare și o capacitate de 79 kWh oferă o viteză maximă de încărcare de 185 kW și o accelerație de la 0 la 100 km/h în 5,3 secunde.

Interiorul: Lux și Tehnologie de Ultimă Oră

Interiorul noului Ford Capri este conceput pentru a oferi o experiență de lux și confort, cu o atmosferă minimalistă și digitală. Materialele moi la atingere și scaunele frontale „sculptate” adaugă o notă de eleganță. În dotarea de serie se regăsesc multiple echipamente menite să sporească confortul și ușurința utilizării.

Printre dotările standard se numără accesul și pornirea fără cheie, scaunele față și volanul încălzite, controlul climatizării cu două zone și un scaun al șoferului cu funcție de masaj și memorie. Tehnologia inovatoare a sistemului multimedia SYNC Move permite ca ecranul central de 14,6 inchi să culiseze în sus și în jos, oferind cel mai confortabil unghi de vizualizare. Telefoanele mobile se pot integra perfect folosind tehnologia fără fir pentru Android Auto și Apple CarPlay, iar încărcarea fără fir a dispozitivelor mobile este de asemenea disponibilă.

Spațiu generos și funcționalități practice

Ford Capri nu impresionează doar prin design și tehnologie, ci și prin spațiul generos oferit pentru bagaje și depozitare. Modelul dispune de un portbagaj cu o capacitate de până la 572 de litri, completat de o podea reglabilă. MegaConsola de 17 litri din cotiera față poate găzdui chiar și un laptop, iar spațiul secret și securizat pentru depozitare, denumit Private Locker, oferă un plus de siguranță pentru obiectele personale.

Lista dotărilor tehnologice avansate include 12 senzori ultrasonici, 5 camere și 3 radare care susțin sisteme de asistență avansate, cum ar fi Assisted Lane Change și Clear Exit Warning. Aceste tehnologii contribuie la siguranța și confortul șoferului și pasagerilor, făcând din Ford Capri un vehicul ideal pentru cei care doresc o mașină modernă și performantă.

Disponibilitate și prețuri

Noul Ford Capri este deja disponibil pentru comenzi în România, iar prețul de catalog pentru versiunea Select începe de la 50.000 de euro. Prin programul Rabla Plus, modelul Capri Extended Range RWD (286 CP) are un preț cu TVA de 41.900 de euro. Aceasta reprezintă o ofertă atractivă pentru cei care doresc să combine stilul legendar al modelului Capri cu avantajele tehnologiei electrice moderne.

Ford Capri reprezintă un pas semnificativ în direcția vehiculelor electrice, aducând un omagiu unui model emblematic din istoria automobilistică. Cu un design atrăgător, performanțe remarcabile și tehnologie de ultimă oră, Capri se pregătește să cucerească nu doar piața românească, ci și inimile pasionaților de mașini din întreaga lume.

Urmărește-ne și pe Google News

Rețele de socializare: Instagram, Facebook și Twitter