in

Noutăți la Instagram! Toți utilizatorii trebuie să știe: nouă funcție pentru promovarea profilurilor

Instagram pregătește terenul pentru o nouă funcție revoluționară destinată sprijinirii creatorilor de conținut.

Noutăți la Instagram! Toți utilizatorii trebuie să știe: nouă funcție pentru promovarea profilurilor

Conform unor rapoarte recente, inclusiv o postare pe X (fostul Twitter) de la influentul informator Alessandro Paluzzi, , deținut de , lucrează la implementarea unei funcții care va permite utilizatorilor să încorporeze profilul unei alte persoane în Povestea lor.

Aceasta este o evoluție semnificativă față de actuala opțiune „Adaugă în Poveste”, extinzând posibilitățile de interacțiune și promovare pe platformă.

Potrivit lui Paluzzi, funcția va afișa primele trei postări ale profilului împărtășit, împreună cu detalii esențiale precum numele profilului și biografia.

Acest lucru nu doar că oferă o fereastră de vizibilitate crescută pentru profilurile selectate, dar și facilitează procesul de descoperire a noi creatori de conținut de către audiență.

Impuls pentru creatorii emergenți

Nucleul acestei inițiative stă în capacitatea ei de a sprijini creatorii aflați la început de drum. Utilizatorii vor putea să-și exprime susținerea față de creatorii favoriți, postând profilurile acestora ca Povești.

Mai mult, un buton „vizualizează profilul” va fi disponibil, permițând accesul direct la profilul partajat. Astfel, creatorii de conținut mai puțin cunoscuți au șansa de a-și extinde audiența și de a obține vizualizări suplimentare pe platformă.

Asemănător cu fotografiile și videoclipurile partajate în modul „Povești”, se așteaptă ca profilurile împărtășite să fie vizibile timp de 24 de ore, după care vor dispărea automat. Cu toate acestea, momentul lansării acestei funcții rămâne incert, dezvoltatorii Instagram testând și perfecționând această opțiune înainte de implementarea ei pe scară largă.

Instagram continuă să inoveze și să se adapteze nevoilor utilizatorilor săi, introducând constant noi funcții. Printre acestea se numără opțiunea de a descărca reel-uri, crearea unui creator de autocolante personalizate alimentat de inteligență artificială și multe alte instrumente utile.

Prin această abordare, platforma își consolidează poziția ca lider în domeniul partajării de conținut media, răspunzând dinamic la tendințele în schimbare din mediul online.

Urmărește-ne și pe Google News

Rețele de socializare: Instagram, Facebook și Twitter