in

Revolut lansează Ramp, ușurând cumpărarea criptomonedelor pentru milioane de utilizatori

Fintech-ul global Revolut marchează un pas semnificativ înainte, destinat celor peste 40 de milioane de utilizatori ai săi.


Compania a lansat Ramp, o soluție inovatoare care promite să schimbe modul în care clienții din Regatul Unit, Spațiul Economic European și, nu în ultimul rând, România, interacționează cu criptomonedele.

Această inițiativă vine în întâmpinarea dorinței crescute pentru o integrare eficientă a produselor web3, oferind utilizatorilor acces facil la achiziția de direct din aplicația mobilă sau platforma web a Revolut.

Integrare Fără Efort: Revolut Ramp

Revolut Ramp reprezintă puntea dintre fondurile tradiționale, exprimate în monede fiat, și universul vast al criptomonedelor. Utilizatorii pot acum achiziționa peste 20 de tokenuri, printre care se numără ETH, USDC, USDT, SHIB și 1INCH, folosind fondurile din conturile lor Revolut, în 19 monede diferite.

Mai mult, plata poate fi efectuată direct cu cardurile bancare Visa sau Mastercard asociate conturilor lor, procesul fiind nu doar simplificat, dar și lipsit de verificări suplimentare. Autentificarea se face rapid, utilizând procedurile standard ale aplicației, iar tranzacțiile realizate direct din contul Revolut beneficiază de eliminarea costurilor suplimentare și de o rată de succes crescută.

Revolut și-a exprimat entuziasmul în legătură cu această lansare, subliniind colaborarea strânsă cu MetaMask, un partener de renume în domeniul web3. Asocierea asociere aduce o valoare adăugată semnificativă serviciului, permițând utilizatorilor să cumpere criptomonede și să le stocheze în portofelul descentralizat MetaMask.

Mazen Eljundi, Global Business Head of Crypto la Revolut, a evidențiat scopul acestei inovații:

„Suntem bucuroşi să anunţăm acest nou produs dedicat clienţilor cripto, Revolut Ramp, o soluţie de vârf în eco-sistemul web3.”

Un Parteneriat pentru Viitor: Revolut și MetaMask

Colaborarea cu MetaMask este un punct de mândrie pentru Revolut, deschizând calea către o adopție mai largă a criptomonedelor. Lorenzo Santos, Senior Product Manager la Consensys, compania din spatele MetaMask, subliniază importanța acestui parteneriat:

„Prin acest parteneriat cu Revolut, transformăm tranzacţionarea de criptomonede într-un proces mai accesibil şi mai uşor de realizat.”

Această asociere nu doar că simplifică procesul de achiziție a criptomonedelor, dar le oferă utilizatorilor un control mai mare asupra activelor lor, într-un mediu sigur și familiar. Este un pas important în direcția democratizării accesului la criptomonede, făcându-l mai ușor de realizat pentru un public mai larg.

Urmărește-ne și pe Google News

Rețele de socializare: Instagram, Facebook și Twitter