in

Alexandra Ungureanu dezvăluie bătălia ascunsă cu acneea: o poveste de curaj și transformare

Alexandra Ungureanu a vorbit deschis despre o problemă personală profundă care a umbrit anii ei de adolescență și a lăsat urme adânci în viața ei.

Alexandra Ungureanu dezvăluie bătălia ascunsă cu acneea: o poveste de curaj și transformare

Cu sinceritate și curaj, ea a împărtășit lupta sa cu o afecțiune care a afectat-o profund la nivel emoțional și fizic.

, o figură de seamă în peisajul muzical românesc, a dezvăluit recent o parte mai puțin cunoscută publicului despre viața ei. La vârsta de 42 de ani, ea este nu doar o artistă talentată și apreciată, dar și o prezență activă pe rețelele sociale, unde se bucură de urmărirea a peste 10.000 de oameni.

Cu toate acestea, Ungureanu a fost mereu rezervată în ceea ce privește detaliile personale, mai ales când vine vorba de problemele prin care a trecut.

Lupta cu acneea

Într-o mărturisire emoționantă, Alexandra Ungureanu a povestit despre complexele legate de aspectul fizic pe care le-a avut în adolescență, accentuate de lupta îndelungată cu acneea. Această problemă estetică nu a fost doar o simplă neplăcere temporară, ci a devenit un stigmat care a afectat-o profund. Vedeta a încercat numeroase tratamente, dar soluția a venit abia după ani de zile.

„În ceea ce privește tenul, nu am fost chiar o norocoasă, dimpotrivă. Am avut o acnee, încă din adolescență, am dus-o foarte mulți ani, a fost stigmatul meu și ceva care m-a influențat în mod negativ. În momentul în care eram adolescentă și trebuia să înfloresc așa spre lume, mie îmi venea să mă bag într-un sac, să stau sub pat, pentru că mi se părea că arăt foarte rău și nici nu puteam privi în ochi un om în momentul în care susțineam o conversație, mi-era foarte greu. Și ani de zile am fost preocupată să rezolv problema… am mers până în pânzele albe, am făcut toate tratamentele posibile. Într-un final, s-a rezolvat, dar tenul meu a rămas amprentat, cu cicatrici, pori deschiși, o tendință seboreică”, a declarat Ungureanu pentru ego.ro.

În cele din urmă, Ungureanu a găsit alinare și soluție prin intermediul unui tratament injectabil. Inițial sceptică și temătoare, ea a simțit o îmbunătățire notabilă chiar de la prima aplicare. Chiar dacă a rămas cu cicatrici, artista a reușit să depășească problemele de acnee și să-și regăsească încrederea în sine.

Urmărește-ne și pe Google News

Rețele de socializare: Instagram, Facebook și Twitter