in

Alina Eremia dezvăluie cum își menține silueta perfecta printr-un stil de viață sănătos

Alina Eremia a reușit să se mențină într-o formă fizică de invidiat, combinând cariera sa de succes cu un stil de viață sănătos și echilibrat.

Alina Eremia dezvăluie cum își menține silueta perfecta printr-un stil de viață sănătos

Vedeta, cunoscută atât pentru muzica sa cât și pentru rolurile din seriale, împărtășește publicului secretul din spatele siluetei sale.

Pe lângă o impresionantă în muzică și actorie, se bucură și de o viață personală împlinită alături de partenerul său, Edi Barbu. Cuplul, unul dintre cele mai solide din showbizul autohton, are planuri serioase de viitor.

Pentru a se menține în formă, Alina a adoptat un regim alimentar echilibrat, eliminând zahărul și alimentele nesănătoase din dietă. Acesta a fost un proces de învățare și adaptare, în care artista a descoperit ce funcționează cel mai bine pentru corpul său.

„Am renunțat de mult la diete, care funcționează pe o perioadă scurtă de timp. Cred într-un plan alimentar bine pus la punct, pe care îl poți susține a la longue. Am grijă să evit zahărul, mâncarea foarte grasă sau prăjită, care este și nocivă pentru organism și buna lui funcționare. M-a ajutat să-mi mențin o greutate constantă faptul că am introdus într-o aplicație caloriile pe care le mănânc în fiecare zi. În felul acesta, pot să urmăresc dacă consum toți nutrienții, proteină, vitaminele de care am nevoie”, a declarat Alina Eremia pentru Viva.ro.

Activitate fizică adaptată la programul încărcat

Chiar dacă nu mai petrece la fel de mult timp în sala de sport, Alina Eremia nu a abandonat complet activitatea fizică. Ea își păstrează forma fizică prin plimbări lungi cu câinele său, King, și exerciții pe banda de alergare pe care o deține acasă.

abordare flexibilă a exercițiilor fizice îi permite să se adapteze la un program încărcat, menținându-și în același timp sănătatea și starea de bine.

Povestea Alinei Eremia este una de succes și echilibru, demonstrând că este posibil să ai o carieră strălucitoare și în același timp să duci un stil de viață sănătos. Până la vârsta de 30 de ani, artista a realizat ceea ce mulți doar visează, fiind un model pentru tinerii artiști și pentru cei care își doresc un echilibru între carieră și viața personală.

Urmărește-ne și pe Google News

Rețele de socializare: Instagram, Facebook și Twitter