in

Andreea Bălan, împlinirea viselor și generozitate în 2023

Anul 2023 a fost unul de excepție pentru cunoscuta artistă Andreea Bălan. Într-o serie de declarații recente, ea își exprimă mulțumirea pentru tot ceea ce a trăit în acest an.

Andreea Bălan, împlinirea viselor și generozitate în 2023

Pentru , anul 2023 a fost unul plin de realizări, atât în plan personal, cât și profesional.

Artista mărturisește că a avut parte de tot ceea ce și-a dorit, un sentiment de împlinire care transpare și din mesajul ei adresat fanilor:

„La mulți ani, dragilor! ✨🥂 În 2024 să vă îndepiniți toate visurile și să fiți cei mai fericiți! Meritați cu toții! 🤗 2023 mi-a oferit mai mult decât am visat, iubire, pace și liniște sufletească”.

Act de Generozitate

O notă deosebită a anului 2023 a fost actul impresionant de caritate realizat de Andreea Bălan.

Cunoscută pentru angajamentul său în activități caritabile, artista a inițiat o campanie dedicată copiilor, oferindu-și vocea pentru a aduce la viață poveștile acestora. Evenimentul a fost organizat în colaborare cu SOS Satele Copiilor, organizație de care Andreea este legată de mulți ani.

Aceasta a descris proiectul ca fiind „o campanie foarte drăguță, un proiect drăguț. Îmi donez vocea pentru poveștile copiilor. S-a lansat, practic, o carte de povești audio online și astfel se strâng donații pentru copii din satele SOS”.

Andreea Bălan lasă în urmă un an plin de realizări, fericire și generozitate. Prin muzica și acțiunile sale, ea continuă să inspire și să aducă schimbări pozitive, arătând că succesul poate fi transformat într-un instrument puternic pentru binele celorlalți.

Urmărește-ne și pe Google News

Rețele de socializare: Instagram, Facebook și Twitter