in

Anunțul mult așteptat: data lansării sezonului 4 al serialului „Emily in Paris”

Fanii serialului „Emily in Paris” au toate motivele să se bucure, deoarece Netflix se pregătește să îi întâmpine cu sezonul 4 în această vară.

Anunțul mult așteptat: data lansării sezonului 4 al serialului "Emily in Paris"

Gigantul de streaming a dezvăluit în cele din urmă data premierei pentru noul sezon, care va fi împărțit în două părți. Continuă să citești pentru a descoperi mai multe despre ce ne rezervă sezonul 4 al lui Emily in Paris.

O Poveste Plină de Aventură și Intrigi în Inima Parisului

Serialul îl aduce pe ecran pe Lily Collins în rolul lui Emily Cooper, un executiv de marketing american care se mută la Paris pentru a revigora filiala franceză a companiei sale.

În timpul călătoriei sale, Cooper se confruntă cu o varietate de provocări, de la adaptarea la stilul de viață parizian, la gestionarea carierei sale, relații complicate și diferențele culturale.

Succes și Anticipare: Lansarea Sezonului 4 și Reacția Distribuției

În ianuarie 2022, a confirmat continuarea serialului pentru sezoanele trei și patru simultan. Cu doar șase zile de la lansarea sezonului 3, Emily in Paris a reușit să atragă 117,6 milioane de ore de vizionare și să se claseze în top 10 în 93 de țări, conform Variety.

Sezonul 4 din ”Emily in Paris” va fi lansat în două părți. Prima parte va apărea pe 15 august, iar al doua parte pe 12 septembrie a acestui an.

Sursa: YouTube

Pentru a anunța data lansării sezonului 4, Netflix a implicat membrii distribuției și i-a provocat să gândească trei cuvinte care să descrie noul sezon. Lily Collins a ales cuvântul „vulnerabil”, adăugând ulterior și „aventuros”.

Colega sa de distribuție, Ashley Park, a descris sezonul 4 ca fiind „neterminat încă”, în timp ce Lucas Bravo, care îl interpretează pe Gabriel, a avut o reacție mai efuzivă.

Camille Razat a optat pentru „confuz”, în timp ce Philippine Leroy-Beaulieu a adăugat un element de mister cu „răzbunare”. În cele din urmă, Lucien Laviscount a subliniat aspectul tumultuos și copleșitor al sezonului, numindu-l „haotic și sfâșietor”.

Cu anticipare și emoție crescândă, fanii așteaptă cu nerăbdare revenirea lui Emily în Paris pentru sezonul 4. Cu un mix de aventură, intrigă și dramă, acest nou sezon promite să continue povestea captivantă și să aducă noi surprize pentru telespectatori.

Urmărește-ne și pe Google News

Rețele de socializare: Instagram, Facebook și Twitter