in

Bunică de 87 de ani din Ialomița devine cel mai vârstnic dealer de droguri, implicând și nepoții în afacerea ilegală

O bunică în vârstă de 87 de ani din județul Ialomița a fost pusă sub acuzare într-un dosar de trafic de droguri de mare risc.


Implicată într-un comerț ilegal împreună cu membrii familiei sale, această octogenară demonstrează că vârsta este doar un număr când vine vorba de activități infracționale.

Investigațiile Ialomița au scos la iveală o rețea de trafic de bine organizată, cu rădăcini adânci într-o familie care părea banală. În urma unei percheziții domiciliare, autoritățile au descoperit nu doar cantități impresionante de droguri, ci și dovezi ale unei afaceri ilegale conduse cu o precizie meticuloasă.

Ancheta a dezvăluit că, începând cu iunie 2023, doi inculpați și un suspect, toți membri ai aceleiași familii, și-au unit forțele pentru a constitui un grup infracțional organizat. Scopul lor? Traficul de droguri de risc și mare risc, un plan ambițios și periculos care a inclus coordonare, colaborare și activități de distribuție pe raza județului Ialomița.

Operațiunea: Vânzări Sub Supraveghere

Sub îndrumarea celorlalți membri ai grupării, bunicuța a vândut canabis și cocaină, fiecare tranzacție fiind evaluată la suma de 1.700 de lei. Aceste activități au fost desfășurate sub o supraveghere strictă, indicând o structură bine organizată și o distribuție eficientă a rolurilor în cadrul grupului infracțional.

Percheziția a scos la lumină nu doar 2,4 kilograme de canabis, dar și o sumă considerabilă de bani, 44.950 de lei, precum și numeroase înscrisuri cu valoare probatorie. Aceste descoperiri demonstrează amploarea și seriozitatea activităților ilegale desfășurate.

Dată fiind vârsta avansată a bunicuței și starea sa de sănătate, procurorii DIICOT au optat pentru o măsură de control judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Acest caz ridică întrebări despre cum societatea și autoritățile gestionează infractorii seniori și despre provocările pe care le prezintă aceste situații neobișnuite.

Urmărește-ne și pe Google News

Rețele de socializare: Instagram, Facebook și Twitter