in

Descoperă noua senzație a Loteriei Române! „Milioane de Cadouri” – Visul tău la doar 5 Lei

Loteria Română își reînnoiește promisiunea de a aduce fericire și emoție în viețile românilor, prin introducerea unui nou produs inedit: lozul răzuibil „Milioane de cadouri”.


Noul loz „Milioane de cadouri” se distinge prin accesibilitatea și generozitatea sa.

Cu un preț de numai 5 lei, lozul se prezintă în două variante de culori atractive și include două zone de joc, dublând astfel șansele de câștig. Dar ceea ce îl face cu adevărat special sunt premiile substantiale care pot ajunge până la 300.000 de lei fiecare.

a pus la bătaie o sumă totală de premii care atinge impresionanta cifră de 9,12 milioane de lei, repartizată în 911.016 posibile câștiguri. Jucătorii au posibilitatea să câștige premii variind de la 5 lei până la 100.000 de lei, oferind astfel șanse multiple de a obține un câștig.

Această varietate de premii demonstrează angajamentul Loteriei Române de a împărtăși bucurie și speranță în rândul participanților.

Sursa: Loteria Română

Inspirație și Perseverență: Povestea Câștigătorului de la Pitești

Pentru a ilustra impactul profund pe care l-a avut Loteria Română asupra vieților oamenilor, merită menționată povestea recentă a unui șofer din Pitești. Acesta a câștigat suma colosală de peste 7 milioane de euro la extragerea Loto 6/49 din 25 februarie.

În spatele acestui succes se ascunde o poveste de viață impresionantă, marcând câștigătorul ca un exemplu de perseverență și dedicare. Cu o vechime de peste 25 de ani în participarea constantă la Loto 6/49, jucând întotdeauna aceleași trei variante, bărbatul peste 45 de ani demonstrează că perseverența și credința neclintită în visurile proprii pot transforma în realitate chiar și cele mai îndrăznețe speranțe.

Câștigătorul, care a preferat să-și păstreze anonimatul, își prețuiește familia peste tot și consideră că secretul succesului său a fost perseverența. Aflând de câștigul său abia a doua zi, după ce a verificat biletul, el își exprimă intenția de a continua să joace cu aceeași încredere, inspirând astfel mulți alți jucători să viseze la propriul lor moment de glorie.

Urmărește-ne și pe Google News

Rețele de socializare: Instagram, Facebook și Twitter