in

Echipa națională de volei masculin Under 18 a României se califică la Euro 2024. Performanță impresionantă!

Echipa națională de volei masculin Under 18 a României și-a asigurat un loc la Campionatul European din 2024, ce se va desfășura în Bulgaria.

Echipa națională de volei masculin Under 18 a României se califică la Euro 2024. Performanță impresionantă!

Echipa a obținut o performanță remarcabilă la turneul zonal din Strumica, Macedonia de Nord. Victoriile succesive, inclusiv un triumf categoric împotriva Greciei, au adus României un bilet către acest prestigios turneu european.

În cadrul unui turneu plin de emoții și miză mare, tinerii voleibaliști români și-au demonstrat talentul și determinarea. În finala turneului zonal, reprezentativa noastră a întâlnit echipa Greciei, o confruntare în care România a ieșit victorioasă cu un scor impresionant de 3-0. Potrivit FR , meciul a fost unul echilibrat, cu România câștigând primele două seturi cu 25-23, 25-21.

O calificare dramatică și meritată

Efortul și dedicarea jucătorilor s-au văzut în mod clar prin scorurile individuale înregistrate. Liviu Cătălin și Patrick Verdeș au contribuit fiecare cu 13 puncte, urmați de Ioan Verciuc cu 11 puncte, Sergiu Filip cu 9 puncte, Vlad Alecu cu 8 puncte, și alți jucători valoroși care au adus un aport semnificativ la această victorie.

Drumul spre calificare a fost unul dificil, dar România a dovedit că este o forță în creștere în voleiul european. În turneu, echipa națională a avut de înfruntat adversari de talie, cum ar fi Serbia și Turcia, înainte de a se confrunta cu Grecia în finală.

Rezultatele obținute, inclusiv o victorie clară de 3-0 împotriva Turciei, au arătat potențialul și calitatea echipei românești.

Președintele Federației Române de Volei, Adin Cojocaru, nu a ezitat să își exprime mândria și aprecierea pe rețelele de socializare.

„Felicitări tuturor!!! Felicitari sportivilor, colectivului tehnic, antrenorilor de la cluburi!!! Mulțumim galeriei care a fost lângă acești baieti minunați, formată din părinți”, a scris Cojocaru pe Facebook, subliniind contribuția importantă a tuturor celor implicați în acest succes.

Performanța extraordinară a echipei naționale de volei masculin Under 18 a României la turneul zonal din Strumica marchează un moment important în istoria sportului românesc.

Urmărește-ne și pe Google News

Rețele de socializare: Instagram, Facebook și Twitter