in

Elon Musk și GTA V, de ce fondatorul SpaceX evită infracțiunile virtuale

Elon Musk, o figură emblematică în lumea tehnologiei și pasionat de gaming, dezvăluie motivul pentru care nu a jucat GTA-V.


, cunoscut pentru implicarea sa profundă în proiecte inovatoare și pentru interesul său pentru jocurile video, a oferit o perspectivă neașteptată asupra alegerilor sale în gaming.

Într-o serie de mesaje pe platforma X (cunoscută anterior ca Twitter), Musk a dezvăluit că, deși a încercat să joace GTA V, a fost descurajat de necesitatea comiterii unor acte violente împotriva polițiștilor chiar în scena de deschidere a jocului.

Explicația lui Musk a venit ca răspuns la un utilizator de pe X, care a menționat că nu a jucat niciodată un joc din seria GTA. Musk a detaliat că tentativa sa de a se bucura de GTA V a fost oprită de scena inițială, care cere jucătorului să împuște ofițeri de poliție.

„Am încercat, dar nu mi-a plăcut să comit infracțiuni. GTA5 necesită împușcarea polițiștilor în scena de deschidere. Pur și simplu nu am putut face asta,” a scris Musk.

Această dezvăluire a stârnit reacții amestecate în rândul utilizatorilor X. Unii au argumentat că GTA este „doar un joc video”, sugerând că actele din joc nu ar trebui luate prea în serios. În schimb, alții au lăudat atitudinea lui Musk, apreciindu-i principiile morale.

Pe lângă interesul său pentru gaming, Elon Musk este cunoscut și pentru realizările sale în domeniul tehnologiei și spațiului, fondând companii precum SpaceX și Tesla. În plus, biografia sa scrisă de Walter Isaacson descrie cum Musk, încă de la vârsta de 13 ani, a dezvoltat un joc video numit Blastar, pe care l-a vândut ulterior pentru 500 de dolari.

Blastar, un joc în care jucătorii distrug o navă spațială extraterestră, reflectă interesul timpuriu al lui Musk pentru programare și tehnologie.

În concluzie, Elon Musk se dovedește a fi o personalitate complexă, al cărei interes pentru jocurile video se alătură pasiunii sale pentru inovație și progres tehnologic.

Urmărește-ne și pe Google News

Rețele de socializare: Instagram, Facebook și Twitter