in

Florin Salam surprins într-un moment rar de răsfăț, gestul emoționant al Roxanei Stoian face valuri

Roxana Stoian a ales o modalitate simplă, dar plină de semnificație, pentru a-și arăta dragostea față de soțul său, Florin Salam, supranumit și „Regele Manelelor”.


Roxana a decis să-l răsfețe pe Florin cu o vizită la salonul de manichiură, un spațiu unde, de obicei, bărbații rareori calcă.

Fără îndoială, este un bărbat norocos, având o soție care își pune partenerul pe primul loc. , prin această acțiune, nu doar că a subliniat importanța îngrijirii personale indiferent de gen, dar a și demonstrat că dragostea adevărată se manifestă prin grijă și atenție la detalii.

Momentul petrecut la salon nu a fost doar despre îngrijirea unghiilor, ci a fost un timp calitativ petrecut împreună, departe de tumultul vieții cotidiene și probleme.

Un Moment de Relaxare în Timpuri Tulburi

Această escapadă la salon vine într-un moment în care Florin Salam a traversat perioade complicate, marcate de acuzații și vizite la audieri. Acuzat că ar fi înșelat o pereche de miri din Târgoviște, Florin a trebuit să-și apere reputația.

Cu toate acestea, el a rămas ferm pe poziții, comparându-se cu Gică Hagi, care nu ar putea juca fotbal cu piciorul în ghips, sugerând astfel absurditatea acuzațiilor aduse împotriva sa. Declarațiile sale ferme și hotărârea de a-și apăra numele sunt dovada că, în ciuda obstacolelor, spiritul său rămâne neînfrânt.

Roxana Stoian nu doar că l-a susținut pe Florin în aceste momente dificile, dar a și demonstrat că sprijinul și solidaritatea într-un cuplu sunt esențiale pentru a depăși împreună orice obstacol. Prin gestul de a-l duce pe Florin la manichiură, Roxana a oferit nu doar un moment de relaxare, ci și un semn al unității și forței lor ca cuplu.

Urmărește-ne și pe Google News

Rețele de socializare: Instagram, Facebook și Twitter