in

Giulia și Vlad Huidu, America Express: „Ne-am întors mai bogați decât ne-am fi putut închipui”

Un cuplu puternic și ambițios părăsește competiția America Express, dar nu cu mâna goală.

Giulia și Vlad Huidu, America Express: "Ne-am întors mai bogați decât ne-am fi putut închipui"

2023 se apropie de final, iar fanii show-ului așteaptă cu sufletul la gură să afle cine va fi marele câștigător. Într-o seară emoționantă, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au părăsit competiția înainte de marea finală.

Chiar înainte de a afla că au fost eliminați din competiție, momentul a fost intens. Giulia Anghelescu a fost profund emoționată și a mărturisit: „Asta înseamnă că noi nu mergem mai departe! Mergem mai departe la copiii noștri acasă.

Am plâns, era normal să plâng, doar că nu erau lacrimi de tristețe, erau lacrimi de fericire și atât. Tot ce am câștigat de-a lungul acestor săptămâni este mult mai valoros decât premiul final, sincer! Mult mai valoros pentru noi! Prin fața ochilor mei treceau momente din această aventură a noastră. Am trecut de multe fobii, acum pot să spun că nu mai am.”

Cu toate că au pierdut șansa de a câștiga premiul mare în valoare de 30.000 de euro, Giulia și Vlad Huidu nu s-au întors acasă cu mâinile goale. Cuplul, extrem de apreciat de telespectatori, a adunat în timpul competiției nu mai puțin de 8 amulete, fiecare în valoare de 1.000 de euro.

Asta înseamnă că au plecat acasă cu o sumă impresionantă de 8.000 de euro. În plus, au primit și bani pentru participare, fapt pentru care Giulia Anghelescu a ținut să mulțumească publicului pentru sprijinul constant și pentru toate mesajele lor.

„Suntem recunoscători pentru tot ceea ce am trăit… a fost experiența vieții noastre! Vă mulțumim din suflet pentru tot sprijinul vostru, pentru toate comentariile și mesajele voastre! Ne-am dorit enorm să ne bucurăm de fiecare moment trăit în America Express și asta am făcut până în ultimul moment! Ne-am întors acasă mai bogați decât ne-am fi putut închipui vreodată. Am câștigat prieteni, experiențe și lecții de viață și pentru asta suntem recunoscători pentru totdeauna!”, a transmis Giulia Anghelescu pe Facebook.

Urmărește-ne și pe Google News

Rețele de socializare: Instagram, Facebook și Twitter