Marius Șumudică, antrenorul Gaziantep, în lupta cu COVID-19! Stare actuală de sănătate
in

Marius Șumudică, antrenorul Gaziantep, în lupta cu COVID-19! Stare actuală de sănătate

Situația antrenorului Marius Șumudică de la Gaziantep a atras atenția publicului și presei.


Recent internat în spital, starea sa de sănătate a devenit un subiect de interes major, mai ales în contextul pandemiei de coronavirus și a responsabilităților sale profesionale.

Antrenorul echipei Gaziantep, Marius Șumudică, în vârstă de 52 de ani, a fost nevoit să se interneze în spital după ce s-a simțit rău. Inițial, el și-a amânat întoarcerea în datorită infectării cu coronavirus, simțindu-se împovărat de simptomele specifice bolii. Clubul turc i-a transmis urări de însănătoșire grabnică prin intermediul canalelor de socializare, arătând suportul comunității pentru antrenor.

Săptămâna trecută, Șumudică a revenit în Turcia, dar problemele sale de sănătate au continuat. Diagnosticat cu pneumonie și pozitiv pentru coronavirus, a reușit totuși să fie prezent pe banca tehnică la meciul echipei sale cu Pendik, care s-a terminat la egalitate, 2-2.

Contrarități în drumul spre recuperare

Înaintea meciului cu Pendikspor, Șumudică a întâmpinat dificultăți în a se întoarce la echipă, fiind refuzat la îmbarcarea în avion.

Acest incident l-a determinat să își petreacă revelionul în țară, departe de echipă. Cu toate acestea, încrederea sa în staff-ul tehnic – Petre Cristian, Gabi Mărgărit, Florin Tene și Ciprian Moscu – a rămas neclintită, antrenorul exprimându-și dorința de a fi alături de echipă cât mai curând.

Următorul meci al echipei lui Șumudică va fi împotriva lui Fenerbahce, un moment important pentru echipă și pentru antrenor. Deși internat la Sani Konukoğlu Hospital, Șumudică se simte deja mai bine, conform unui comunicat oficial al clubului Gaziantep. Așteptările sunt ca antrenorul să nu rămână mult timp în spital, având în vedere meciul important de duminică.

În ciuda dificultăților întâmpinate, Marius Șumudică rămâne concentrat pe performanța echipei sale. Recent, a exprimat nemulțumirea față de rezultatele echipei, subliniind nevoia de a evita repetarea greșelilor, mai ales în meciurile de pe teren propriu. Acest spirit de luptă și dedicare față de echipa sa indică un angajament neclintit, chiar și în fața adversităților personale și profesionale.

Urmărește-ne și pe Google News

Rețele de socializare: Instagram, Facebook și Twitter