in

Mircea Badea, surprins de scoaterea emisiunii ‘În gura presei’ din grila Antena 3: Află motivul și când se va întoarce show-ul

Schimbări majore în grila Antena 3: Mircea Badea nu va mai apărea cu emisiunea „În gura presei” în această duminică.


Recent, fanii emisiunii „În gura presei” au fost luați prin surprindere când au aflat că show-ul nu va fi difuzat conform programului obișnuit.

, fața cunoscută a postului Antena 3, care apare regulat în diverse emisiuni, nu va putea fi văzut duminica aceasta în cadrul programului său consacrat.

Emisiunea, care a devenit un punct de reper în programul de noapte al canalului, fiind transmisă de luni până joi de la miezul nopții și duminică la ora 23:00, a fost scoasă temporar din grilă. Motivul acestei decizii este legat de acoperirea intensivă a evenimentelor internaționale recente, și anume atacul lansat de Iran asupra Israelului, care a dominat titlurile principale ale știrilor.

Reacția lui Mircea Badea la schimbările de program

Imediat ce a aflat de această schimbare, Mircea Badea a comunicat pe canalele sale de social media pentru a informa telespectatorii să nu se aștepte la apariția sa în emisiunea de duminică. Într-un mesaj public, prezentatorul a exprimat dezamăgirea față de situația creată, descriind-o ca fiind rezultatul unui „atac ilegal și neprovocat”, referindu-se la conflictul militar care a perturbat grila de programe.

În ciuda acestor întreruperi, Badea rămâne o figură emblematică în peisajul media românesc. Într-o declarație recentă, el a subliniat cât de legat este de cariera sa în televiziune, mărturisind că nu se pricepe la altceva și că, fără audiența constantă, ar întâmpina serioase dificultăți financiare.

Prezentatorul a adăugat că, în pofida percepției că oamenii nu se mai uită la televizor, audiențele pe care le primește sunt suficiente pentru a demonstra contrariul. De asemenea, a comentat despre schimbarea obiceiurilor de consum media, observând o migrare a atenției către platformele de streaming și podcasturi, un mediu în care acum „toată lumea are un podcast”.

Deși episodul din 14 aprilie a fost anulat, fanii lui Mircea Badea pot fi asigurați că „În gura presei” va reveni în curând pe Antena 3. Această pauză neașteptată este doar un răspuns la circumstanțele actuale și nu indică o anulare permanentă a emisiunii.

Între timp, telespectatorii pot urmări alte programe ale prezentatorului, care continuă să fie difuzate regulat pe post.

Urmărește-ne și pe Google News

Rețele de socializare: Instagram, Facebook și Twitter