in

Noul jucător pe cerul României promite zboruri excepționale spre destinații de vis

Apariția unei noi companii aeriene pe piața din România reprezintă un eveniment demn de luat în seamă.


Un antreprenor maghiar, Andrij Baganics, se pregătește să aducă un suflu nou în industria aeriană românească prin lansarea Bees Airlines, o firmă ce promite nu doar să conecteze mai eficient România cu restul Europei, dar și să ofere o experiență de zbor îmbunătățită călătorilor.

Recent, Bees Airlines a primit Certificatul de Operator Aerian, un pas crucial care marchează începutul oficial al activităților sale în spațiul aerian românesc. Cu sediul în Ucraina, antreprenorul Baganics pare să aibă planuri mari pentru această nouă aventură. Compania are în vedere inițierea zborurilor cu două aeronave A320-200, planificând extinderea flotei cu încă trei aparate în perioada următoare. La timona acestei ambițioase inițiative se află Victor Antohe, fost director al companiei naționale TAROM, care va ocupa poziția de CEO, avându-l alături pe Mihail Bejenaru în rolul de director financiar.

Bees Airlines își propune să deschidă cerul către noi orizonturi, concentrându-se pe zboruri din România și Republica Moldova spre diverse destinații europene, inclusiv Egipt și Turcia. Viziunea sa se aliniază cu nevoile călătorilor organizați de tour-operatori, promițând o abordare adaptată cerințelor acestui segment de piață.

Interesant este faptul că numele Bees Airlines aduce aminte de un alt operator aerian, Bees Airline din Ucraina, care a avut de suferit în urma evenimentelor recente din regiune. Cu toate acestea, noua românească pare să fie gata să zboare mai sus, depășind obstacolele întâmpinate de predecesorul său.

Noutăți sub aripa Bees Airlines

Situația dificilă prin care a trecut Bees Airline, cu suspendarea operatiunilor din cauza Legii marțiale în Ucraina și retragerea certificatului de operator aerian, marchează un contrast puternic față de optimismul care înconjoară lansarea Bees Airlines în România. Acest nou jucător pe piața aviației vine cu promisiunea unor servicii de calitate și oportunități noi de călătorie pentru români.

Mai mult decât atât, aderarea României la Spațiul Schengen, preconizată pentru sfârșitul lunii martie, deschide porți suplimentare pentru Bees Airlines și clienții săi. Această evoluție va facilita călătoriile fără frontiere în cadrul statelor membre ale acordului, amplificând avantajele pe care compania nou înființată le poate oferi.

Urmărește-ne și pe Google News

Rețele de socializare: Instagram, Facebook și Twitter