in

Nunta anului! Ianis Hagi și Elena Tănase, un maraton de eleganță și dragoste

Ianis Hagi și Elena Tănase au transformat prima zi de Crăciun într-un adevărat spectacol al eleganței și iubirii, sărbătorind cununia lor într-un cadru exclusivist din Capitală.

Nunta anului! Ianis Hagi și Elena Tănase, un maraton de eleganță și dragoste

Celebrul cuplu, și Elena Tănase, au bifat un capitol important în povestea lor de dragoste, printr-o petrecere grandioasă de cununie. Acest moment a strălucit nu doar în ochii celor doi, dar și în amintirile invitaților, adunând peste 400 de personalități remarcabile.

Ianis Hagi, mijlocașul lui Alaves, a fost în centrul atenției cu un costum negru, elegant, ce a costat aproximativ 3000 de euro. Alături de el, Elena Tănase a captivat privirile cu o rochie spectaculoasă, evaluată la peste 10.000 de euro.

Amintiri de la Paris la București

Momentul cererii în căsătorie a fost un alt punct culminant al relației lor, desfășurat în inima Parisului. Ianis Hagi a surprins-o pe Elena cu un inel cu diamant de aproximativ 50.000 de euro, într-un cadru ce a costat peste 100.000 de euro, subliniind astfel importanța și profunzimea sentimentelor sale.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ianis Hagi (@ianishagi)

Gică Hagi, tatăl mirelui, a împărtășit emoțiile sale intense legate de acest eveniment, exprimându-și fericirea și mândria față de pasul important făcut de fiul său.

Ianis, cunoscut pentru discreția sa în viața personală, a mărturisit că relația cu Elena este cea mai frumoasă parte din viața lui, descriind-o ca pe un vis devenit realitate.

Cu nunta programată în viitorul apropiat, Ianis Hagi și Elena Tănase se pregătesc să scrie următorul capitol în povestea lor de dragoste.

Urmărește-ne și pe Google News

Rețele de socializare: Instagram, Facebook și Twitter