in

Oana Roman dezvăluie cum a găsit echilibrul și fericirea după pierderea mamei sale

Oana Roman a împărtășit cum reușește să găsească pacea interioară și echilibrul după pierderea mamei sale, Mioara Roman.

Oana Roman împărtășește emoționant despre lupta mamei sale cu boala

Vedeta a celebrat recent prima aniversare fără prezența fizică a mamei sale, o ocazie despre care crede cu tărie că mama ei, acum într-un loc mai bun, o privește cu mândrie și bucurie.

Ziua ei de naștere a fost marcată printr-o petrecere restrânsă, organizată de una dintre prietenele sale apropiate. Aceasta a fost o reflectare a dorinței Oanei de a menține evenimentul modest și concentrat pe cei mai apropiați oameni din viața ei. Oana mărturisește că, deși a trecut printr-o perioadă dificilă, sprijinul constant al prietenilor și colaboratorilor a fost esențial pentru a depăși acele momente.

„Sunt bine, să știi că sunt bine, sunt foarte fericită, sunt foarte mulțumită, sunt liberă, sunt puternică, mă simt foarte bine în viața mea în momentul ăsta, pentru că am ajuns, realmente, la un echilibru cu copilul meu, cu oamenii dragi mie, cu mine în primul rând, cu viața mea, cu munca mea”, a afirmat într-un interviu pentru Star Matinal.

Acest sentiment de recunoștință și împlinire este un indiciu clar al forței interioare pe care Oana a dezvoltat-o în fața adversităților.

Un vis revelator

Un aspect profund personal și emoționant din viața Oanei a fost momentul în care și-a visat mama, alături de bunica sa. Aceasta a fost prima oară când Oana și-a visat bunica, ceea ce a adăugat o semnificație și mai mare experienței.

În visul ei, cele două erau împreună, elegante și fericite, un semn pe care Oana îl interpretează ca o confirmare că mama ei este într-un loc mai bun și că privește cu bucurie și mândrie asupra ei.

„Știu că mama ne vede și este fericită că suntem împreună cu toții și faptul că știu că este bine. Am visat-o, e cu mama ei, e cu bunica mea. Erau frumoase, erau elegante, erau fericite și sunt foarte mulțumită și știu că e bine”, a relatat vedeta.

Urmărește-ne și pe Google News

Rețele de socializare: Instagram, Facebook și Twitter