in

Oportunitate rară de angajare fără facultate, salariu lunar de 5500 lei plus prime generoase

Cerința unei diplome universitare poate părea adesea obligatorie pentru obținerea unui salariu satisfăcător, se profilează oportunități de angajare care răstoarnă această percepție.


Un exemplu concret în acest sens este propus de o fabrică de carton situată în apropierea Bucureștiului, care oferă un pachet salarial atractiv și beneficii adiționale substanțiale, accesibile și pentru cei fără studii superioare.

Salariu și Beneficii Atractive, Fără Necesitatea unei Diplome Universitare

Această fabrică, care își desfășoară activitatea în industria de producție, a atras atenția prin oferta sa generoasă: un salariu lunar de 5.500 de lei, la care se adaugă două prime anuale în valoare de 1.000 de lei fiecare, precum și alte beneficii motivante.

Astfel de oportunități sunt nu doar tentante din punct de vedere financiar, dar și accesibile, cerințele pentru candidați limitându-se la finalizarea studiilor medii – fie că este vorba despre zece clase, școala profesională sau liceu.

Pe lângă remunerația atractivă, angajatorul pune la dispoziție și alte forme de recompensă și sprijin pentru angajații săi. Printre acestea se numără tichetele de masă, cu o valoare nominală de 35 de lei pentru fiecare zi lucrătoare, subvenții pentru masa de prânz și acces la servicii medicale prin intermediul unui abonament special.

De asemenea, pentru a spori confortul la locul de muncă, angajații beneficiază de un card ce permite utilizarea automatului de cafea, un mic dar semnificativ gest de apreciere din partea angajatorului.

Transport Asigurat și Locație Accesibilă

O altă facilitate importantă oferită de fabrica de carton este transportul pentru angajați. Aceasta este o considerație esențială, mai ales pentru cei care locuiesc în zonele învecinate, dar și pentru cei din localități mai îndepărtate, precum Prundu sau Pitești.

Fabrica este strategic amplasată pe Autostrada A1, la kilometrul 11, în localitatea Bolintin Deal, asigurând astfel accesibilitate și facilitând naveta angajaților.

Oferta fabricii de carton din apropierea Bucureștiului reprezintă nu doar o oportunitate excelentă de angajare pentru cei fără studii superioare, dar și un semnal pozitiv pe piața muncii.

Urmărește-ne și pe Google News

Rețele de socializare: Instagram, Facebook și Twitter