in

Predicțiile lui Carmen Harra pentru Mihaela Rădulescu, Anamaria Prodan și Iulia Albu

Carmen Harra, o prezicătoare cunoscută pentru acuratețea predicțiilor sale, a venit cu noi dezvăluiri.

Predicțiile lui Carmen Harra pentru Mihaela Rădulescu, Anamaria Prodan și Iulia Albu
Sursa: facebook

De data aceasta, ea își îndreaptă atenția către trei nume sonore: Mihaela Rădulescu, Anamaria Prodan și Iulia Albu, oferind un tablou detaliat al viitorului lor sentimental.

Mihaela Rădulescu – O Nuntă în Așteptare

Potrivit prezicătoarei , Mihaela Rădulescu se află pe drumul cel bun în viața sentimentală. Harra susține că 2024 va fi anul ideal pentru Rădulescu de a se căsători, dar nu înainte. „Dacă face căsătoria înainte o face într-un moment greșit al vieții ei,” a menționat Harra în cadrul emisiunii „Star Magazine”, conform spynews.ro. Aceasta sugerează că perioada ideală pentru Rădulescu de a face pasul cel mare ar fi între vara anului 2024 și vara anului 2025.

Anamaria Prodan – Răbdare și Timp

Situația Anamariei Prodan este puțin diferită. Carmen Harra prezice că Prodan ar trebui să aștepte până în 2025 pentru a-și refăcea viața sentimentală, după divorțul de Laurențiu Reghecampf. „Nu văd o căsătorie în anul care vine pentru ea. Mai are încă răni puternice,” a explicat Harra, subliniind necesitatea vindecării și așteptării pentru momentul potrivit.

Iulia Albu – Provocări Emoționale

În ceea ce o privește pe Iulia Albu, prezicătoarea sugerează că aceasta încă se confruntă cu probleme emoționale legate de trecut, care îi afectează viața amoroasă. „Iulia Albu nu prea rămâne alături de nimeni,” a spus Harra, adăugând că 2024 nu pare a fi un an propice pentru o căsătorie în cazul ei.

Urmărește-ne și pe Google News

Rețele de socializare: Instagram, Facebook și Twitter