in

Prietenia testată între Cătălin Bordea și Nelu Cortea dezvăluie provocări neașteptate și reconciliere

Cătălin Bordea și Nelu Cortea împărtășesc o prietenie ce se întinde pe parcursul multor ani, având rădăcini adânci în perioada studenției.

Prietenia testată între Cătălin Bordea și Nelu Cortea dezvăluie provocări neașteptate și reconciliere

Această relație a fost modelată și întărită de multiple experiențe, inclusiv momente dificile precum divorțul lui Bordea de Livia, unde Cortea a fost un sprijin esențial.

Succesul lor comun, inclusiv victoria în competiția „America Express”, a fost, de asemenea, un element care a consolidat această legătură.

În ciuda acestei prietenii puternice, Bordea și Cortea au avut momentele lor de discordie. Unul dintre aceste episoade a fost dezvăluit de , care a povestit despre o ceartă intensă avută cu Bordea în timpul competiției „America Express”.

Cortea descrie cum, după o zi întreagă de supărare și un final exploziv, unde ambii au ridicat vocea, și-au dat seama de absurditatea situației și au ales să se calmeze. Această experiență demonstrează că, chiar și într-o prietenie strânsă, există momente de tensiune care pot fi, totuși, depășite.

Divorțul lui Bordea și Rolul lui Spike

Un subiect delicat în viața lui Cătălin Bordea a fost divorțul său de Livia, după 11 ani de căsătorie. Surprinzător pentru mulți, Livia a fost văzută în compania lui Spike, un prieten apropiat al lui Bordea.

Informații din cercul lor de prieteni sugerează că o posibilă relație între Livia și Spike s-ar fi format mult înainte de divorț, o ipoteză întărită odată cu asumarea de către Livia a rolului de manager pentru Spike.

Cortea și un alt prieten apropiat, cunoscut sub numele de Micutzu, au intuit acest posibil triunghi amoros, însă Bordea nu a luat inițial aceste suspiciuni în serios. Reacția lui Cortea și a lui Micutzu a fost una decisivă, alegând să-l excludă pe Spike din cercul lor social și chiar să-l avertizeze direct.

Urmărește-ne și pe Google News

Rețele de socializare: Instagram, Facebook și Twitter