in

Produse reduse la Lidl! Oportunitate perfectă pentru cumpărătorii români

Începând cu 2 ianuarie 2024, magazinele Lidl vor prezenta oferte atractive, ocazia perfectă pentru achiziții avantajoase.


anunță reduceri substanțiale la o serie de produse, oferind românilor șansa de a cumpăra la prețuri mai mici decât în mod obișnuit.

Deosebit de atractivă este oferta pentru caserola de piept de pui dezosat și fără piele, un produs popular printre consumatori. Inițial la prețul de 17 lei, caserola de 500 de grame beneficiază acum de o reducere de 26%, fiind disponibilă la doar 12,49 de lei.

Alte produse incluse în promoție sunt mini-mozzarella, cu o reducere de 25%, și fileul de șalău de Nil, cu o reducere de aproape 19%. Aceste oferte sunt disponibile exclusiv pentru deținătorii de card de fidelitate Lidl.

Diversele reduceri oferite de LIDL

În plus, Lidl propune reduceri atractive și la alte produse. Iaurtul cremos grecesc Pilos cu fructe, apreciat pentru gustul său bogat, are acum un preț redus cu 20%. Paharul de 500 de grame este disponibil la prețul de 7,99 de lei, comparativ cu prețul obișnuit de 10 lei. De asemenea, Sana Light de la Pilos și untul de la Albalact sunt oferite la prețuri mai mici, fiind o ocazie ideală pentru iubitorii de produse lactate.

Pentru iubitorii de pește, Lidl a inclus în oferta de reduceri și macroul afumat, cu o scădere de preț de 25%. În plus, wrapul cu pui, o opțiune rapidă și gustoasă pentru mesele în mișcare, este disponibil acum la doar 6 lei.

Cumpărătorii sunt încurajați să profite de aceste oferte cât stocurile sunt încă disponibile. Reducerile Lidl, începând cu 2 ianuarie 2024, reprezintă o oportunitate excelentă pentru toți românii de a economisi în timp ce se bucură de produse de calitate. Este important să acționăm rapid pentru a nu rata aceste oferte tentante.

Urmărește-ne și pe Google News

Rețele de socializare: Instagram, Facebook și Twitter