in

Raiffeisen Bank lansează ofertă atractivă cu bonusuri și reduceri la cardurile de cumpărături

Raiffeisen Bank lansează o campanie atrăgătoare pentru toți cei care doresc să beneficieze de avantaje financiare.


Oferta include bonusuri generoase și reduceri la o gamă largă de produse disponibile pe eMAG, unul dintre cele mai mari magazine online din țară.

Bonusuri atractive la cardurile de cumpărături Raiffeisen

își propune să încurajeze utilizarea cardurilor de cumpărături prin oferirea unor bonusuri tentante. Potrivit informațiilor furnizate de bancă, această ofertă este disponibilă până la data de 16 februarie 2024.

Procesul de aplicare este gândit să fie cât mai simplu și accesibil: clienții interesați pot aplica online, urmând să fie contactați pentru finalizarea procedurilor.

Pentru a accesa aceste bonusuri, noii deținători de carduri trebuie să efectueze cumpărături de minimum 500 de lei până la data de 29 februarie 2024, utilizând noul lor card Raiffeisen. Ca recompensă pentru acest demers, vor primi un bonus de 100 de lei și 100 de puncte de loialitate la eMAG, ceea ce le va deschide calea spre numeroase reduceri și beneficii pe platforma online.

Raiffeisen Bank pune la dispoziția clienților săi o varietate de carduri de cumpărături, incluzând opțiunile Standard, Gold, eMAG și World. Fiecare tip de card vine cu propriul set de avantaje, iar aplicarea pentru ele este facilă prin intermediul formularului de pe site-ul băncii.

Ușurința și flexibilitatea în cumpărături cu Raiffeisen

Campania Raiffeisen Bank pune accent pe comoditatea și flexibilitatea oferită de cardurile sale de cumpărături. Aceste carduri sunt concepute pentru a răspunde nevoilor variate ale consumatorilor, fie că vor să-și achiziționeze produse necesare sau să-și îndeplinească dorințele.

De la upgrade-ul de tehnologie la cumpărarea de cadouri, cardurile Raiffeisen oferă soluții pentru diversele dileme de shopping.

Procesul de aplicare este conceput să fie cât mai rapid și eficient. „E ușor să faci mai multe cu banii tăi atunci când ai un de la Raiffeisen cu bonus garantat,” subliniază banca.

Urmărește-ne și pe Google News

Rețele de socializare: Instagram, Facebook și Twitter