in

SAMEDAY oferă 10 laptopuri MacBook, campanie adusă prin lansarea ultimului serviciu SAMEDAY easyway

Inovația în domeniul curieratului: Sameday lansează SAMEDAY easyway


Compania , cunoscută pentru serviciile sale de curierat, aduce o schimbare semnificativă în industrie prin lansarea SAMEDAY easyway. Acest nou serviciu este destinat atât clienților individuali, cât și celor corporativi, oferind posibilitatea de a trimite colete rapid, eficient și, mai ales, fără necesitatea unui contract preexistent cu Sameday.

Utilizarea inovatoare a tehnologiei stă la baza SAMEDAY easyway. Prin simpla utilizare a aplicației SAMEDAY sau a site-ului companiei, clienții pot genera cereri de expediere fără a avea nevoie de imprimarea etichetelor tradiționale. Coletul este apoi depus într-unul dintre easybox-urile Sameday, unde se scanează sau introduce un cod pentru deschidere, simplificând astfel întregul proces de expediere.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale SAMEDAY easyway este accesul la o rețea impresionantă de peste 3.900 de easybox-uri amplasate pe întreg teritoriul României. Aceasta facilitează trimiterea de colete în orice moment, cu livrare locker to locker disponibilă non-stop și monitorizare în timp real.

De la primul easybox instalat în 2018, Sameday a extins această rețea la 3.910 unități, acoperind eficient majoritatea orașelor din România. Acest serviciu nou vine ca o extensie a creșterii utilizării easybox, susținută de un volum de 26 milioane colete livrate în primele 9 luni ale anului 2023.

Concurs atractiv sameday – 10 laptopuri MacBook

Sameday nu se oprește aici. Pe lângă lansarea SAMEDAY easyway, compania organizează un concurs atractiv. Clienții care folosesc acest nou serviciu între 4 și 31 decembrie 2023 au șansa de a câștiga unul dintre cele 10 laptopuri MacBook oferite ca premii. Detaliile concursului și regulamentul sunt disponibile pe site-ul oficial www.sameday.ro.

Lucian Baltaru, CEO-ul grupului Sameday, descrie SAMEDAY easyway ca fiind „un pas mare în revoluționarea modului în care se trimit colete”. Compania are în plan extinderea serviciului la nivel internațional și diversificarea metodelor de trimitere, promițând astfel o evoluție continuă în serviciile de curierat.

Sameday reușește astfel să îmbine tehnologia modernă cu nevoile în continuă schimbare ale consumatorilor, oferind o soluție eficientă, rapidă și accesibilă pentru trimiterea coletelor. Această inovație marchează un moment important în industria curieratului, subliniind angajamentul Sameday de a oferi servicii de calitate superioară clienților săi.

Urmărește-ne și pe Google News

Rețele de socializare: Instagram, Facebook și Twitter