in

Scandalul filmului Buzz House: Acuzații și dezvăluiri neașteptate în spatele cortinei

Filmul „Buzz House” s-a bucurat de anticipație din partea fanilor, însă bucuria lansării s-a transformat rapid într-un tumult de scandaluri și dezvăluiri.

Scandalul filmului Buzz House: Acuzații și dezvăluiri neașteptate în spatele cortinei

Printre acuzațiile ce planează asupra echipei de producție, unul dintre protagoniști este , iar atenția se îndreaptă și către unul dintre scenariști.

Totul a pornit de la declarațiile neașteptate ale influenceriței Iorga, care a ridicat cortina asupra unor evenimente tulburătoare ce ar fi avut loc în timpul filmărilor.

Scandalul, care a explodat la scurt timp după lansarea filmului, a fost alimentat de dezvăluirile Iorgei, o personalitate activă pe platforma TikTok și unul dintre actorii din „”.

Aceasta a descris un incident șocant în care susține că a fost aproape de a fi victima unui abuz sexual din partea unui membru al echipei de producție, în timpul cazării la un resort pe durata filmărilor.

Potrivit relatărilor sale, bărbatul, pe care îl descrie ca fiind „patronul”, ar fi intrat în camera sa noaptea și ar fi încercat să o agreseze sexual. „Omul ăla a venit peste mine în cameră, patronul, a deschis ușa la cameră ca să mă violeze direct, ca să știți. Dimineața să mă violeze direct și a venit Adrian și l-a luat la bătaie”, a mărturisit Iorga pe TikTok, adăugând un strat suplimentar de șoc și gravitate acuzațiilor sale.

Rădăcinile tensiunilor: Conflictul inițial și alianțele neașteptate

Tensiunile în jurul filmului „Buzz House” nu au apărut brusc odată cu dezvăluirile Iorgei. Ele au avut rădăcini într-un conflict mai vechi, care a izbucnit la petrecerea de ziua de naștere a iubitei vloggerului Selly, Smaranda Știrbu. Acest conflict a afectat relațiile dintre protagoniști, iar Iorga și Adrian Elicopter de Luptă s-au aliat împotriva lui Selly.

După incidentul de la petrecere, atmosfera de lucru în echipă nu a mai fost aceeași, iar tensiunile au crescut, culminând cu dezvăluirile ulterioare ale Iorgei. Aceasta a fost sprijinită în demersul său de către Adrian Elicopter de Luptă, iar împreună au adus la lumină aspecte tulburătoare legate de comportamentul unei persoane din echipa de producție.

Acuzații grave și necesitatea de a răspunde

Atât Iorga, cât și Adrian Elicopter de Luptă, au adus în atenția publicului comportamentul inacceptabil al unui membru al echipei de producție, susținând că acesta ar fi făcut avansuri neadecvate și chiar agresiuni sexuale în trecut. Dezvăluirile au inclus și o serie de comentarii și interacțiuni cu alte femei prezente la resort, inclusiv glume deplasate și propuneri indecente.

În plus, preocupările s-au extins și către unul dintre scenariști, care a fost acuzat că ar promova conținut insensibil și chiar periculos online, legat de subiecte sensibile precum violul și pedofilia. Cu toate acestea, reacția lui Selly, figură centrală în acest scandal, a fost criticată, susținând că nu a luat măsurile necesare atunci când a aflat despre incidentele semnalate.

Confruntată cu o avalanșă de acuzații și critici, echipa din spatele filmului „Buzz House” se află acum sub presiunea de a răspunde la aceste dezvăluiri și de a asigura publicul că vor fi luate măsurile adecvate pentru gestionarea situației și asigurarea unui mediu de lucru sigur și respectuos în viitor.

Urmărește-ne și pe Google News

Rețele de socializare: Instagram, Facebook și Twitter