in

Ianis Hagi, în fața unui Ultimatum. Riscă excluderea de la EURO 2024!

Cariera lui Ianis Hagi în La Liga pare să se afle într-un moment dificil, Edi Iordănescu punându-i un ultimatum înaintea Campionatului European din 2024.

Ianis Hagi, în fața unui Ultimatum. Riscă excluderea de la EURO 2024!

Timp de două meciuri consecutive la Alaves, Hagi Jr. nu a fost utilizat, iar presa scoțiană a relatat despre situația tensionată a fotbalistului român.

După transferul său în La Liga, se confruntă cu provocări semnificative în echipa spaniolă Alaves. Ultima sa apariție în teren a fost totuși în urmă cu două meciuri, ceea ce a ridicat semne de întrebare cu privire la viitorul său în Spania.

BBC a relatat că mijlocașul ofensiv român a primit un ultimatum de la selecționerul naționalei României, Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu l-a avertizat pe Ianis Hagi că risca să rateze Campionatul European din 2024 dacă nu va reuși să aibă un impact mai semnificativ în echipa sa actuală, Alaves. Această presiune suplimentară poate fi cu siguranță o sursă de motivare pentru tânărul fotbalist român.

O situație contractuală complexă

Ianis Hagi a ajuns la Alaves sub formă de împrumut de la Rangers și este așteptat să rămână în Spania până la sfârșitul sezonului.

În ciuda unor speculații privind posibilitatea unui transfer înapoi la Rangers în această iarnă, contractul său de împrumut nu prevede o clauză care să permită revenirea sa în Scoția înainte de finalul sezonului.

Cu 20 de meciuri jucate pentru Alaves, Ianis Hagi a reușit să înscrie două goluri și să ofere o pasă de gol. Cu o cotă de piață evaluată la 3,5 milioane de euro, conform Transfermarkt, Ianis Hagi este unul dintre cei mai promițători fotbaliști români din generația sa.

Presiunea pentru performanță

Pentru Ianis Hagi, perioada următoare va fi crucială pentru viitorul său în fotbalul internațional. Cu EURO 2024 pe aproape, presiunea de a se ridica la nivelul așteptărilor este mare, iar fiecare apariție pe teren va fi supusă unei atenții sporite.

Cu toate acestea, Ianis Hagi a demonstrat în trecut că are potențialul și calitățile necesare pentru a face față provocărilor și pentru a se impune în fotbalul european.

Rămâne de văzut cum va răspunde la ultimatumul pus de selecționerul României și cum va influența această presiune evoluția sa în La Liga și perspectivele sale la EURO 2024.

Urmărește-ne și pe Google News

Rețele de socializare: Instagram, Facebook și Twitter