in

Politica de beneficii a Lidl România pentru Paște: Două zile libere pentru angajați

Lidl România a anunțat că va oferi două zile libere angajaților săi în prima și a doua zi de Paște, pe 5 și 6 mai 2024.


România și-a asumat un angajament ferm față de bunăstarea celor peste 12.000 de angajați ai săi, considerând că acest lucru este esențial pentru succesul și eficiența întregului său lanț de magazine.

Acest demers face parte dintr-o strategie mai amplă, prin care compania își propune să ofere echipei sale cele mai bune beneficii și condiții de muncă din piață.

Într-o declarație oficială, Lidl România a subliniat: „Echilibrul work-life este foarte important pentru Lidl, de aceea retailerul oferă printre cele mai multe zile libere din retailul alimentar.”

Orarul special de funcționare pentru perioada sărbătorilor pascale

În perioada 29 aprilie – 7 mai 2024, magazinele Lidl din întreaga țară își vor modifica programul conform următorului orar:

  • De luni, 29 aprilie, până vineri, 3 mai: 07:00 – 22:00;
  • Sâmbătă, 4 mai: program unitar în toate magazinele din țară: 07:00 – 18:00;
  • Duminică, 5 mai, și luni, 6 mai: ÎNCHIS;
  • Marți, 7 mai: orar de funcționare prelungit: 07:00 – 22:00.

În plus, anumite magazine din regiunea Covasna, care au avut un program special în perioada 31 martie – 1 aprilie pentru a celebra Paștele Catolic, vor avea un orar adaptat: închise pe 5 mai și cu program redus pe 6 mai, între orele 09:00 și 17:00.

O politică de beneficii avantajoasă pentru angajați

Lidl România a fost pionier în implementarea politicii de a oferi două zile libere angajaților cu ocazia sărbătorilor de și Crăciun încă din decembrie 2013. Această politică face parte din eforturile sale continue de a atrage și menține cei mai talentați angajați în cadrul companiei.

Potrivit comunicatului, angajații beneficiază de pachete salariale și de beneficii competitive, inclusiv un număr generos de zile de concediu care crește progresiv odată cu vechimea în companie. Astfel, aceștia pot ajunge să beneficieze de până la 27 de zile de concediu, inclusiv o zi liberă cu ocazia zilei de naștere. De asemenea, angajații cu o vechime de peste 5 ani au posibilitatea de a solicita un concediu sabatic.

Urmărește-ne și pe Google News

Rețele de socializare: Instagram, Facebook și Twitter