in

Progrese notabile în reabilitarea Podului Grant, un pas important spre modernizarea Capitalei

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, anunță progrese importante în cadrul lucrărilor de reabilitare la Podul Grant.


Finalizarea hidroizolației și turnarea a două straturi de asfalt marchează etape cruciale în avansarea proiectului, indicând un pas semnificativ spre finalizarea acestuia.

Lucrările de reabilitare la au înregistrat progrese remarcabile, conform declarațiilor Primarului Capitalei, Nicuşor Dan. Pe lângă finalizarea hidroizolației, două din cele trei straturi de asfalt au fost deja aplicate pe secțiunea în lucru, semn al angajamentului echipei de a respecta termenele stabilite.

În plus, montarea traverselor și a șinelor pentru linia de tramvai este într-un stadiu avansat, ceea ce subliniază eforturile continue pentru îmbunătățirea infrastructurii de transport public.

Pe lângă pasajul principal, lucrările se extind și la bretelele de acces, unde primul strat de asfalt a fost turnat, marcând un alt pas înainte către îmbunătățirea accesibilității și siguranței pentru toți utilizatorii.

Un pasaj pietonal modernizat

În paralel, pasajul pietonal beneficiază de o atenție deosebită, cu lucrări în desfășurare pentru montarea grinzilor parapetelor și pregătirea pentru hidroizolație.

Aceste îmbunătățiri nu doar că vor asigura o traversare sigură pentru pietoni, dar vor contribui și la estetica generală a podului, element crucial în integrarea sa în peisajul urban.

În declarațiile sale, Nicuşor Dan a subliniat angajamentul administrației locale de a finaliza lucrările în graficul asumat, cu promisiunea de a redeschide drumul pentru circulație în luna martie.

Această țintă ambițioasă reflectă determinarea de a minimiza disconfortul cetățenilor și de a asigura o infrastructură de transport modernă și eficientă.

Urmărește-ne și pe Google News

Rețele de socializare: Instagram, Facebook și Twitter